HTML

trash_monkeys

Trash, de csakis a legjava 2 majom tollából.

Facebook

2011.10.18. 23:32 boci29

Angyal helyett állatbőrben

...és amikor végül leültünk kitalálni a blogot, nem is volt kérdés, hogy olyan filmekkel kezdünk, amik igazán megérdemlik a trash jelzőt. Ilyen volt az Életemlegszarabbfilmje.hu Álom.net, és ilyenek lesznek a most következők is. Azonban, azon felül, hogy egyik sem ér többet egy kétütemű Trabant rozsdás kipufogójánál, lesz bennük még egy közös: igen, nem elég, hogy szimplán nézhetetlen filmekkel kínozzuk magunkat, vagyunk olyan perverzek, hogy összeválogattuk a valaha készült 8 leggyengébb filmet, amikben emberek öltöznek állatbőrbe.

Bizony. Lesz itt félelmetes (tényleg félelmetes) kacsa, érthetetlenül szőrös állat családtagként és persze olyan majom is, akire még az uzsisdobozod elmosogatását sem bíznád. Ezen filmek nagy többsége gyerekeknek készült, de higgyétek el, még a szomszéd állandóan ugató kutya kölykét sem ültetném le ezek elé a szemetek elé. 

Nem is húzom tovább az időt, lássuk 4-4 filmet (immár külön-külön nézi meg a 2 majom őket), és a végén döntsük el együtt, melyik a legtrágyább film, amiben emberek öltöznek állatbőrbe!

Csak, egy kis ízelítő, ilyenek is lesznek (hangsúlyozom, ez is egy családi film, tehát gyerekeknek is készült!)

Szólj hozzá!

Címkék: kategória boci29 csingász emberek állatbőrben


A bejegyzés trackback címe:

https://trashmonkeys.blog.hu/api/trackback/id/tr613313285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása