HTML

trash_monkeys

Trash, de csakis a legjava 2 majom tollából.

Facebook

2013.08.31. 15:53 IrishBILLdog

Kasza, fasza, pina!!! - Kasza show a tévében

„Mi a heréltkutya ez?” Tettem fel a kérdést teljes joggal, mikor egyik reggel a villamosra várakozva Kasza Tibor angyal arca mosolygott rám a megállóban, hirdetve új műsorát, amit remélhetőleg igen hamar el fog érni a címében elrejtett frappáns fogalom, a KASZA.

Gyakorlatilag lehetetlen alkalmatlanabb embert találni Tibornál műsorvezetésre ebben az országban, ez a műsor első 2 percében kiderült. Gát Véder, Szalacsi Mester, Szintiboy, Zámbó Árpi vagy akár Berci a Barátok köztből is jobban meg tudná nyerni magának a nézőket, mint Tibor. Mert Tibor lehet, hogy magánéletben egy tök nagy arc, sörözés közben remek poénokat süt el, finom rakott krumplit tud készíteni, imádja a gyerekeket és rendszeres véradó, de szegénynek olyan tenyérbemászó arca és stílusa van, ami nem, hogy bicskát, de bozótvágót nyitogat az ember zsebében.

Természetesen maga a műsor sem akar többnek látszani, ami: Tibor a jó előre megírt poénokat felmondja a papírjából, van itt minden, photoshop level 99 poénkodás, Gálvölgyi Show szintű kisfilmek, Tibor által előadott (rosszul feltátogott) dal Csányi Sándor valagáról, három fantasztikus vendég, akiken lehet poénkodni: Cseke Katinka (elvileg színésznő) dagadt, HAHA, Havas Henrik öreg, HAHAHA, Lakatos Márk meg meleg, HAHAHAHA!

Majd érkezik a fő sztárvendég, az ország egyik legtrendibb celebje, Szepesi Niki, akit ha csak negyed annyian húztak volna meg, ahányról „vall” könyvében, már nem ülne olyan peckesen azon a hintán, amibe bele kellett helyeznie popsiját, hogy Tiborék jól kibeszéljék. Van szó természetesen minden olyasmiről, amiről a nép hétfő este tízkor beszélgetést akar hallani: fütyi, nuni, szex, kis buzulás, kis perverzió, persze közben sziporkáznak Tibor (természetesen általa kitalált, rögtönzött) poénjai és 20 másodpercenként vág olyan arckifejezést, amiről nem lehet tudni, hogy mit akar jelenteni, de láthatóan Tibornak jólesik. Ekkorra kábé kiderül, hogy a műsor koncepciója ennyi: bárgyún ekézni azokat, akiknek egyik élharcosa Kasza Tibor és vendégserege: a gyökér celebeket. Ilyenkor eszembe jut a farkába harapó kígyó. meg a saját pöcsét nyalogató kutya esete...

Remek társaságban hamar röpül az idő, egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy vége a műsornak, jönnek a reklámok, mi pedig csak értetlenül ülünk a TV előtt, és ismét feltesszük magunknak a költői kérdést: MI A HERÉLTKUTYA EZ?

A Super TV2 adja ezt a szart, hétfő 10-től. Egészségére, akinek ezek után kedve támadt csekkolni a show-t. Most pedig következzen pár kép a műsor legjobb pillanataiból:

kasza1.png

kasza4.png

kasza2.png

kasza5.png

kasza6.png

kasza3.png

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://trashmonkeys.blog.hu/api/trackback/id/tr75486252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása