HTML

trash_monkeys

Trash, de csakis a legjava 2 majom tollából.

Facebook

2011.09.22. 01:08 trashmonkeys

hello_world!

Tisztelet!

 

 

Hosszú készülődés után végre sikerült életre hívnunk az ország első trash movie blogát, ez itt a Trash_Monkeys! Itt olvashattok az olyan filmekről, amelyek sem a mozijegy árát, sem az időtöket,sem a 40 forintos lopott DVD-t, sőt, még a tévétek által elfogyasztott áram árát sem érik meg. És hogy miért? Egy részről mert hisszük, hogy rajtunk kívül másik is örömüket lelik a szemét filmek megnézésében és kiröhögésében, másrészről pedig ezáltal figyelmeztethetünk titeket, hogy mely "alkotásokat" kerüljetek el nagy ívben, ha nem akartok maradandó agykárosodást.
A filmek értékelésénél ne várjatok csillagokat vagy pontszámokat, az itt megjelenő filmek nagy része ilyesfajta értékelési rendszerbe egyszerűen nem illeszthető, inkább jó barátaink, a majmok segítségéve próbáljuk érzékeltetni mekkora kupac kakival van is éppen dolgunk. Erről bővebben a posztok végén olvashattok.
A bloggal nem titkolt célunk, hogy országos ismertségre tegyünk szert, és pár év múlva megszervezhessük az első Trash Monkeys filmfesztivált, melynek végén kiosztjuk az Arany Majomszar díjat. De addig még sok szenny lefolyik Hollywood lefolyóján, első lépésként és posztként pedig nem is választhattunk volna frappánsabbat, mint a hivatalosan is legrosszabb filmet a világon, az IMDb szerint, vagyis az International Movie Database által 10-ből 1,5-re értékelt Álom.net (persze, hogy magyar) című filmet. A kivételes alkalomra tekintettel együtt néztük meg és mindkettőnk írását is olvashatjátok erről a remekműről. Tudjátok, több szem, több szart lát!
Ennyit elöljáróban, most pedig hadd szóljon, várjuk a kegyetlen kommenteket!
 
Üdv: Csingász & boci29
 

Ps.: Amennyiben az elkövetkezendő bejegyzésekben bárkinek (rendezők, színészek, producerek, operatőrök, best boy-ok) megsértenénk a lelkét illetve önérzetét egy-egy túlzottan erős kifejezéssel, attól ezúton is elnézést, hiszen annak ellenére, hogy szeretünk fikázni egyrészről mi sem szarunk aranyat, másrészről pedig tudjuk, hogy ezen filmek elkészültekor is minden forgatáson részt vevő igyekezett kihozni magából a legjobbat, csak éppen nagyon nem sikerült. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: első köszöntő boci29 csingász


A bejegyzés trackback címe:

https://trashmonkeys.blog.hu/api/trackback/id/tr873244835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása