HTML

trash_monkeys

Trash, de csakis a legjava 2 majom tollából.

Facebook

2014.12.04. 12:52 boci29

Élőben nézek trasht - A Zűrhajó (2004)

Mire lenne jobban alkalmas egy szép, napos decemberi csütörtök délután annál, mint hogy egy sötét szobában, egyedül tekintsünk meg egy trash filmet és ezzel együtt egy virtuális újraélesztést adjunk a trash_monkeys blognak? Naugye. És figyelem, premier a blogon, ilyen még nem volt! Mivel a statcounter szerint pont a csütörtök délután 1 és 3 óra közti időszak az, amikor a leglátogatottabb a blogunk, most egy megaluxyextra meglepetéssel kedveskedünk nektek! Liveblogolni fogom ugyanis a következő filmet, amit megnézek! Megállítom ha valami észvesztőt, megbotránkoztatót, bugyutát és/vagy röhejeset látok/hallok és biza kíméletlenül levágom egy ujjamat a gyönyörtől megírom nektek. 

A film maga a 2004-es Zűrhajó c. csoda lesz, egy 87 perces scifi-vígjáték, a német filmkészítés egyik XXI. századi ékköve. Egyelőre íme a tartalma, ne menjetek messzire, pontban du. 1-kor kezdünk!

Szóval, a tartalom: Évszázadokkal azután, hogy az emberek megtelepedtek a Marson, 2304-ben támadás éri a Földet. A Mars hadserege meg akarja hódítani a kék bolygót. Metapha királynő és tanácsadói kifogytak az ötletekből, ráadásul az egész űrflottájuk megsemmisült pontosabban egy hajó megmaradt, a Surprise. Az ugyanis oly messze járt, hogy igazából senki sem hiányolta sem az űrhajót, sem annak meleg legénységét. Mialatt a földiek a puszta túlélésért küzdenek, Kork kapitány, Schrotty főmérnök és a vulkáni származású elsőtiszt, Mr. Spuck az éves Miss Waikiki szépségversenyre készülődik valahol az univerzum túlsó végén. Ekkor üzenet érkezik a Földről, amelyben hazahívják őket. A hiperhajtómű azonban meghibásodik, így végül Rock, az űrtaxis viszi a legénységet a Földre. A Surprise emberei kétségbeesett tervet kovácsolnak a bolygó megmentésére.

 ------------

13:00: És elkezdődött. Félek.

13:04: Ők akarják megtámadni a Földet 2304-ben. Az Uralkodó (Star Wars) és hűséges segédje, az Asztmás Náci Tiszt (tényleg asztmás)

bscap0002.jpg

 13:05: Itt van Amidala hercegnő és a Jedi tanács koppintása is, oké, szóval ez egy star wars-klón film lesz. Hjajj.

13:06: miközben a jedi tanács időutazásra készült, épp takarítanak. mivan?

bscap0003.jpg

13:08: Megjelentek a főszereplők. Ők. Ez egy kurva hosszú 87 perc lesz. "ők az utolsó reménységünk, a Zűrhajó legénysége"

bscap0004.jpg

13:11: Na várjunk csak. Akkor ez nem csak sima Star Wars koppintás, van benne Star Trek is. Alább látható a Surprise (Enterprise) csillaghajó, benne Görcs kapitánnyal (Kirk a ST-ben) és Mr. Smock-kal (Spock). Hjajj. Jah, és ott az első faszos poén, haha!

bscap0005.jpg

13:15: az egész legénység meleg. erre lesz felhúzva ez a film. Még 75 perc, de már most felkötném magam.

13:18: najó, nem az egész legénység, ez a nőstény például nem, de ő eszméletlen nagy húzással megpróbálja felszedni a homokosokat. ajajj, micsoda bonyodalom lesz itt!!! "Engedjen behatolni, kapitány úr"

bscap0006.jpg

 13:21: Max sebesség helyett Mopsz sebességgel közlekedik a Zűrhajó, ajjajj, micsoda poén! Biztos csak azért álltak meg itt, mert a Mopsz seggességet már túlzásnak gondolták. Bezzeg az rendben volt, hogy Mr. Smock épp most dugott a seggébe egy hőmérőt, de teljesen. Ne kérdezzétek, hogy miért, csak töltsetek még egy kört!

 13:26: Az első jelenet amikor elmosolyodtam (és ez most nem a kíntól fintorgó arcot jelenti). Állnak ezek a szerencsétlenek a Zűrhajón, majd jön egy néni, rázza a kis perselyét (nem azt) és közben azt mormolja, hogy Mentsük meg a hajót, a hajó felújítására gyűjtünk! Oké, nem volt vicces, de legalább ebben volt egy szikrányi ötlet. 

bscap0007.jpg

13:30: Csak, hogy még egyszer tisztázzuk. Ők a főszereplők. 87 percen át. Blogunk adományokat elfogad.

bscap0008.jpg

13:38: WOW, egy Hasta la vista, baby! Szóval Terminátor+Star Wars+Star Trek + Gay Pride = Zűrhajó. Mi jöhet még??

13:40: Szóval, a Zűrhajó legénysége odaért időben a Jedi tanács elé, még van esélyük megmenteni a Földet (mondjuk ennek én annyira nem örülnék, de mindegy). A taxit, amiben utaztak (űrtaxi igazából) egy John Slussz-Passz nevű csávó vezette. Slussz a felesége neve, Passz a sajátja. Érted. Ha. Ha.

 13:44: Most épp az alábbi kép megy (esküszöm, nem tudom miért). Ha sokáig nem írnék, végrendeletem a farzsebemben.

bscap0010.jpg

13:48: Tehát, a következő a szitu: Amidala hercegnőbe (tanács elnöke) szerlemes a taxisofőr. A taxisofőrbe meg a 3 buzi, a Zűrhajó legénysége. Most valamiért csak a legénység mentheti meg a földet 2004-ben, így visszaküldik őket (mind) egy megaszuper időgéppel. Az időgép egy kanapé.  Megjegyzés: miiiiii a faszom van?!

13:53: Az egyik gyökér mégis lemaradt a kanapéról, akkor ezek szerint -33% meleg poén lesz ezentúl.

13:56: JUJJ, BAJ VAN!!! 1304-be mentek vissza véletlenül! Alig bírok magammal, most mi lesz?!?!

13:59: Szóval 1304-ben tök véletlenül, pont egy csata kellős közepébe csöppennek hőseink, ahol úgy néz ki, hogy Taxisofőrünk szétrúgja mindenkinek a seggét, de aztán sajnos mégsem, mert mindig van egy nagyobb harcos nála:( Odakerül a király elé, akit alatvalói csak Szír-nek szólítanak (Sir, haha). A király lovagi tornára akarja küldeni a Taxis, de mivel a tornán csak lovaggá ütött lovagok vehetnek részt, ezért Hősünket Turul Lovaggá üti. Pontosabban, HáTurul Lovaggá. Hátulról. Érted. Lovaggá. HáTurul. 

 14:04: ELHANGZOTT: ÉN VAGYOK AZ APÁD!!!!! CSÚCSPONT! (Az Uralkodó mondta az Asztmás Náci Tisztnek. Mondjuk a rokoni kapcsolatot sejtettem is, ilyen gyökerek véletlenül nem találnak egymásra).

 14:10: Bajban vannak a fiúkák (meg én is ezzel a filmmel), kezdődik a lovagi torna! Ha elbasszák, megmelegszenek (HAHA)

bscap0011.jpg

 14:15: Rózsaszín lovag, pom-pom show (2 parókával), 1304 edition.

bscap0012.jpg

14:17: ERRE NINCS MAGYARÁZAT!

bscap0013.jpg

14:19: bocsánat, ez a fenti kép tényleg sokkolt. aztakurva. szóval, a rózsaszín lovag (taxisofőr) kikapott a párbajban, de még épp sikerült minden szereplőnek elmenekülnie a kanapéval (mert az ugye időgép, ez még megvan, nem?). Ójaj, viszont most a vadnyugatra kerültek! Jah, és amint odaértek, szétbaszta az időgépet egy vonat. Na, most mi lesz?

 14:27. Meglepetés: párbaj. épphogy nyernek. juhú.

14:30: Hőseink (lófaszt hősök ezek, gyökerek) megszerezték az utánuk a vadnyugatra küldött Asztmás Náci Tisztnek (aka Anakin Skywalker) az időgépét, így tovább tudtak lépni az időben. Aztán amikor továbbléptek, kiderült, hogy Asztmás összeszerelte a vonat által széttört időutazó kanapét (????) és utánuk ment az időben. 

14:33: LÉZERKARDCSATA! Taxisofőr vs. Asztmás, a hazaira 1.45-öt fizetnek a fogadóirodák. Hendiben éri meg megtenni.

14:34: papírforma eredmény (bár nem taxis ölte meg Asztmást, hanem egy lezuhanó UFO (????)). Közben Taxisé lett a Hercegnő, függöny, főcím, stáblista.

 14:36: Ó, nem. Megjött az UFO, aki első lépésnek nyitott egy sört. 

bscap0014.jpg

14:37: félrecsúszott neki a sör, ezért asztmás asztmagyógyszerével próbálták meggyógyítani, de ettől a lény kidurrant, mint a 3 éves gyerek lufija az akácerdőben. Kiderült, hogy PONT ezt az űrlényt kellett megölni ahhoz, hogy a jövőben ne jöjjenek a gonoszok, szóval siker, öröm, ünneplés, lehet visszamenni 2304-be. De mi a franc fog még történni a hátralévő 15 percben?!

14:40: DRÁMA! Az időutazáshoz már nincs elég energia, nem bírja el őket a kanapé. Pont 76,43 kg a túlsúly és mit ad isten, Schmock pont ennyit nyom! Ő ott marad, szinte pillanatok alatt, röpke 4 és fél percben lerendezik a búcsúzkodást.

14:42: Schomck-ot elfogja az FBI, de nem akarják elhinni neki, hogy a jövőből jött. DE milyen szerencse, hogy a film elején a seggébe dugott egy hőmérőt, így amikor azt megnézik az FBI-nál, hisznek neki, mert annyira modern az a hőmérő. Ó. Te. Jó. Ég.

14:44: A többiek a kanapéval visszatérnek 2304-be és ne bassz! Ott van Schmock is!!! Mivel ő galapagos-i születésű (egykoraszületésű), ezért 400 évig él és pont most van a 331. születésnapja (BSZN, lendüljünk tovább). Amúgy a terv sikerrel járt, az idegenek nem támadnak. Viszont Schmock lett a főépítész vagy mi a városban ez alatt a 300 év alatt, így minden ház kivűlről rózsaszín lett (ÉRTED, MERT MELEG, ÉÉÉÉRTED). Happy End.

14:48: Utolsó jelenet. Végre.

bscap0015.jpg

 A végén van még pár kivágott jelenet de ahh..... inkább kinyomtam, nem bírom már tovább. Jah, még az uccsó jelenetben visszanézett Asztmás, szóval nem halt meg, emberek, lesz második rész!!! 

Az összegzéstől eltekintenék most, talán majd ha megnyugodtam és nem leszek a film hatása alatt, akkor, esetleg. 

Ez a film olyan, mint ez a majom. Először azt hiszed, hogy cuki, aztán nem, ez a film már messziről sem tűnt jó választásnak, mint ahogy erről a majomról is látod, előre, hogy távol kellene maradni tőle. És milyen jól tennéd!

cca4deea717e63bcf67e598b665734a8_4.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: horror beszámoló vígjáték kurvaszar zűrhajó boci29


A bejegyzés trackback címe:

https://trashmonkeys.blog.hu/api/trackback/id/tr316956801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása