HTML

trash_monkeys

Trash, de csakis a legjava 2 majom tollából.

Facebook

2011.11.12. 16:54 IrishBILLdog

Szemét a láthatáron - Pool Boy + Jack and Jill

 Két igazi trash nagyágyú is közeg a mozikba, így billentyűzetet ragadtam, hogy felhívjam figyelmeteket eme két filmtörténeti mérföldkőnek számító műre. Az elsőről lerí, hogy nyilvánvalóan trashnek készül, és az alkotók sem vették komolyan (ez a szimpatikus hozzáállás ha szar filmet készít az ember), a másodikról azonban közel sem mondható ez el. Nézzük miről is lészen itten szó, hej!

Nemrég akadtam a Poolboy: Drowning out the fury című film trailerére a neten, nem fűznék hozzá komoly kommentárt, ha eljut a magyar mozikba (tuti, hogy nem) akkor mi az első sorban ülünk majd a premieren (na jó, ott nem, mert begörcsöl a nyakunk). Itt legalább nem árulnak zsákbamacskát, látszik mire megy ki a játék:

 

A másik film nem más, mint Adam Sandler (néhány öklendező hang a hátsó széksorokból) új filmje a Jack and Jill, melyben a színészóriás saját ikertestvérét alakítja, hát persze, hogy női ruhába öltözve és affektálva. A trailerből kiderül, hogy melyik az a film, amiért nagyon sokat kéne fizetni, hogy megnézzük (esetleg Katie Holmes feneke szerezhet pár jegyvásárlót a stúdiónak), illetve az, hogy Al Pacino végérvényesen is visszaesett ZS kategóriába, és gyakorlatilag bármi mocsokhoz készségesen adja a nevét/arcát.Érdekes, hogy a film a rottentomates-on 3%-on áll, szerintem nagyon jóindulatúak voltak az ottani srácok.

Szólj hozzá!

Címkék: jack and jill csingász poolboy szemet a lathataron


A bejegyzés trackback címe:

https://trashmonkeys.blog.hu/api/trackback/id/tr473372928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása