HTML

trash_monkeys

Trash, de csakis a legjava 2 majom tollából.

Facebook

2011.09.26. 20:33 boci29

Álom.net-boci29

 a_film_amit_sose_nezz_meg.net

 

Mit várhat az ember egy filmtől, mely a userek szavazatai alapján izmos 1.5 ponttal áll a lehetséges 10ből az IMDB worst movie listájának élén? Nos, nem túl sokat. Ezek után az ember megnézi a szereplőket, elolvassa a sztorit valamelyik oldalon, és a kezdeti lelkesedése nagyjából az ajánló végéig tart. Innen már sejti az ember, nem a szórakozásé lesz az elkövetkezendő 96 perc, hanem bizony valami egészen más érzésé. De, ha már megígértük, igenis meg kell nézni. Még ha a sírógörcs fogja is el a kedves nézőt, és elhihetik nekem, nem a remekbe szabott megható jelenetektől. 

A film maga a katasztrófa. Ennél jobban nem is választhattunk volna kezdésnek ehhez a sorozathoz. Az Álom.net tipikusan az a film, ahol nagyjából a 2. képkockánál érzi az ember, hogy jobban járna, ha a, kapásból kidobná a tvjét a negyedik emeletről vagy b, ledarálná az összes Szex és NY évadot, alkalmanként 1-1 Doktor Szöszivel és mindenféle amerikai tinisorozattal és filmmel. 

Oké, oké. Tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok a célközönség. Ha én lennék, akkor nagyjából a főcím közepén rontana be Jack Bauer és vetne véget ennek az egésznek. És szintén, mindenki jobban járna. De visszatérve, valószínűleg a 10-15-ös lánykorosztály a célközönség, de könyörgöm, ők bírják ezt? Mutassatok nekem 1 embert, csak 1et, akinek tetszett ez a "film", és nem átkozza a napot amikor letöltötte (ne adj' Isten még pénzt is adott érte)! Ha létezik film, amit nagy eséllyel a készítők se néztek meg, akkor ennek kell annak lennie. 

A szereplőkről. Huh. A film előtt tökéletesen ismeretlen főszereplő, Labacz Lilla a film után is tökéletesen ismeretlen maradt, és ez mindenkit megnyugvással tölthet el. Sok önmarcangoló pillanattól mentette meg a filmek szerelmeseit, köszönjük ezt neki. Rékasi "Bartha" Károly és Reviczky Gábor ugyan hozzák a tőlük megszokott és elvárt (szintén nem túl magas) szintet, azonban az ő játékuk is csak azért lehet kiemelkedő (no itt azért nem valami Mount Everestre kell gondolni Hollandiával szemben, hanem mondjuk ha a film színvonala a Kisalföld, akkor Rékasiék játéka a szánkózódomb a Városligetben), mert a kedves írók az ő szájukba nem adtak ilyen szavakat: cukcsi, puszcsi, jajjcsi, stb... És még valami. Komolyan lehet venni egy filmet, amit magyar színészek játszanak magyar nyelven, majd utána újra kell szinkronizálni?! Ugye, hogy nem?

Maga a sztori is megérne egy facepalm-ot a készítőknek, ezt itt és így, nálunk nem lehet. Viccesen hat, ahogy egy pom-pom lánycsapat edz egy ránézésre normális gimnáziumi tornateremben. Olyan jó kis itthoniban ám, nem mint amerikában, lelátókkal, meg mindennel, inkább bajszos Manci nénikkel. Nem is vicces, inkább kínos.

Mint ahogy az egész film kínos. Kínos, ugyanis a néző egész végig reménykedik abban, hogy hátha egyszer csak valaki a kamerába néz, mint Taki bácsi, és azt mondja: "Oké, srácok, ez valami vicc volt, most pedig jöjjön a film!". De nem. Sajnos nagyon úgy tűnik, ezt a készítőktől kezdve a színészeken át a sminkesig mindenki komolyan gondolta. Sajnos.

Nem tervezek több időt fecsérelni erre a filmre, így is 96 perccel többet vett el az életemből, mint amennyit megérdemelt. Egy valamire viszont jó volt: megmutatta nekem, hogy van kitartásom, hogy a SHIFT+DEL kombinációt nem nyomtam rá rögtön az elején. 

Aki pedig ezek után még megnézné, az mélységesen szégyelje magát, és kövesse a következő linket: http://www.rtlklub.hu/most/6831_alomnet

A film szerintem: egy majom, akiről ránézésre tudod, hogy veszélyes, és lassan, kínok közt szed téged apró darabokra.

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló álom.net boci29


A bejegyzés trackback címe:

https://trashmonkeys.blog.hu/api/trackback/id/tr283258670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása